Bij Cool Dental Clinic begint het bij persoonlijke aandacht. Met het vakkundige en betrokken team van tandartsen, preventie-, paro- en stoelassistentes bieden wij alle zorg die het gebit verdient. Samen met u zetten wij ons 100% in om de beste keuzes voor uw gebit te maken.

  • cliëntgericht
  • toegankelijk
  • kwalitatief

Eerste consult
Tijdens het eerste consult bij Cool Dental Clinic maakt u kennis met uw tandarts en bespreekt u samen uw wensen of verwachtingen met betrekking tot uw gebit. Vervolgens kijken we nauwkeurig naar uw gebit, uw ingevulde vragenlijst en worden eventueel röntgenfoto’s gemaakt. De tandarts overlegt de behandelingsmogelijkheden met u en maakt afspraken over de behandeling.

Periodieke controle
Cool Dental Clinic adviseert een controle interval op basis van uw specifieke gebitssituatie. U ontvangt als geheugensteuntje van ons een oproep voor iedere controle. 

Uw gezondheidssituatie
Patiënten dienen aan te geven wanneer er wijzigingen in de gezondheidssituatie zijn ontstaan, denk aan medicijngebruik of de gezondheid die verslechtert. Tandartsenpraktijken zijn verplicht dit na te vragen en op de hoogte te zijn van de gezondheidssituatie van de patiënt. Vanzelfsprekend heeft Cool Dental Clinic een geheimhoudingsplicht van alle klantgegevens die worden verstrekt.

Kwaliteit
Bij Cool Dental Clinic hechten we waarde aan een mooi en gezond gebit. Ons gedreven team tandartsen, mondhygiënisten en specialisten biedt het complete pakket tandheelkundige zorg onder één dak. Zo hebben we diverse expertises in de tandheelkunde ontwikkeld om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Cool Dental Clinic beschikt over meer dan veertig jaar ervaring en is in die periode altijd voorop blijven lopen met de nieuwste inzichten en technieken. 

Spoedgevallen
Bij pijn wordt u dezelfde dag nog geholpen. Daarom is Cool Dental Clinic op werkdagen altijd telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 16:30 uur (via 0527-682240). 

Heeft u buiten deze tijden hulp nodig? Bel dan 0527-682240 en volg de instructies op het antwoordapparaat. Bij een behandeling tijdens weekenddiensten vragen wij u echter wel uw identiteitskaart mee te nemen en direct af te rekenen, indien u nog geen cliënt van onze praktijk bent.