Esthetische tandheelkunde is een behandeling die wordt toegepast om het gebit te verfraaien. Bij Cool Dental Clinic doen we er alles aan uw gebit zo mooi mogelijk te maken. De eisen aan een gebit zijn niet alleen functionaliteit, ook willen we dat ons gebit er verzorgd uitziet. Daarom bieden wij verschillende behandelingen aan die het uiterlijk van het gebit verbeteren.

  • Tandkleurige vullingen
  • Kronen en bruggen
  • Tanden bleken

Tandkleurige vullingen
Gaatjes werden vroeger gevuld met amalgaam, wat grijze of zwarte vullingen tot resultaat had. Uiteraard maken wij tegenwoordig gebruik van vullingen in de kleur van uw tanden. Voor een mooi en onzichtbaar resultaat!

Kronen en bruggen
Heeft uw tand of kies een defect, wat niet kan worden opgelost met een vulling? Dan is een kroon of brug de oplossing. Hiermee kan de stand en vorm van de tand optimaal worden gecorrigeerd. Onze kronen en bruggen worden gerealiseerd in de kleur van uw tanden. 

Tanden bleken
Wilt u wittere tanden en een mooiere lach? Dan kunt u vragen of de tandarts uw tanden wil bleken. Dit is eenvoudig te doen, een heeft direct een prachtig resultaat!

Lees meer

Het belang van het gebit
Een sterk en gezond gebit begint met een goede gebitsverzorging. De honderden bacteriën die de mond binnenkomen door lucht, eten en drinken vormen zich aan tanden en kiezen als tandplak. Deze bacteriën kunnen het tandvlees irriteren en aantasten. Om gezonde tanden en tandvlees te behouden is de juiste verzorging van het gebit uitermate belangrijk.

Lees meer