De Reede 80, Urk | Tel. 0527-682240 | Postbus 95, 8320 AB Urk | Fax 0527-685213 | info@cooldental.nl

Hartelijk welkom in onze praktijk

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Wij kunnen zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

 
Openingstijden

Voor behandeling: maandag van 8.30 uur tot 20.00 uur, dinsdag van 8.00 uur tot 20.00 uur, woensdag van 8.00 tot 21.00 uur en donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Let op: op maandagavond en woensdagavond vinden er alleen beugelbehandelingen plaats.
Lunchpauze van 12.50 uur tot 13.50 uur.

 
Bereikbaarheid / toegankelijkheid

De tandartspraktijk is telefonisch bereikbaar onder nummer: 0527-682240 Tijdens werktijd wordt u dan geholpen door de balie assistente. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan voor de avond- of weekenddienst. Het bandje van het antwoordapparaat geeft u informatie over de dienstdoende tandarts en bijbehorende adres en telefoonnummers.

 
Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

 
Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 8.00 en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Indien de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de dienstdoende tandarts.


Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.
Ook willen we graag van u weten of u rookt.


 
Privacyregeling en geheimhouding

Patiënteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

 
Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de balieassistente en/of de tandarts.

 
Betalingsvoorwaarden

De betaling van behandelingen gaat via factoring-bedrijf Infomedics. Het telefoonnummer hiervan is: 0900-7777771. Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden is te verkrijgen bij de balieassistente.
Betalingen van niet nagekomen afspraken gaan buiten dit factoring-bedrijf om en dienen overgemaakt te worden op rekeningnummer NL94ABNA0444945628 tnv Cool Dental Clinic met vermelding van het nota nummer.

Voor behandelingen boven € 500,00 geven wij meestal een begroting mee, maar indien U wilt kunt U voor elke behandeling een begroting krijgen. 

 
Meningsverschil

Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar in gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de NMT (Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde) en om bemiddeling vragen.

 
Met vriendelijkegroet,
Het Tandheelkundig Team

© Cool Dental Clinic
Privacy en Cookieverklaring