Over Cool Dental Clinic – Cool Dental Clinic – Urk

Over Cool Dental Clinic

Cool Dental Clinic is een moderne tandheelkundigepraktijk, gevestigd in een imposante villa in het centrum van Urk. Met alle expertises onder één dak bieden wij een totaalpakket aan tandheelkundige zorg. Reparaties worden vakkundig uitgevoerd en hoeft u niet lang te wachten. Ook bij het maken van kronen en bruggen wordt de kleur op u persoonlijk afgestemd.

 

 

Bij Cool Dental Clinic begint het bij persoonlijke aandacht. Met het vakkundige en betrokken team van tandartsen, preventie-, paro- en stoelassistentes bieden wij alle zorg die het gebit verdient. Samen met u zetten wij ons 100% in om de beste keuzes voor uw gebit te maken.

  • cliëntgericht
  • toegankelijk
  • kwalitatief

Eerste consult
Tijdens het eerste consult bij Cool Dental Clinic maakt u kennis met uw tandarts en bespreekt u samen uw wensen of verwachtingen met betrekking tot uw gebit. Vervolgens kijken we nauwkeurig naar uw gebit, uw ingevulde vragenlijst en worden eventueel röntgenfoto’s gemaakt. De tandarts overlegt de behandelingsmogelijkheden met u en maakt afspraken over de behandeling.

Periodieke controle
Cool Dental Clinic adviseert een controle interval op basis van uw specifieke gebitssituatie. U ontvangt als geheugensteuntje van ons een oproep voor iedere controle.

Uw gezondheidssituatie
Patiënten dienen aan te geven wanneer er wijzigingen in de gezondheidssituatie zijn ontstaan, denk aan medicijngebruik of de gezondheid die verslechtert. Tandartsenpraktijken zijn verplicht dit na te vragen en op de hoogte te zijn van de gezondheidssituatie van de patiënt. Vanzelfsprekend heeft Cool Dental Clinic een geheimhoudingsplicht van alle klantgegevens die worden verstrekt.